Turbosol betonkeverő, betonsimító gép, polisztirol vágó, tűvibrátor

0db

 • tömör beton a maximáis teherbíráshoz
  2018. augusztus 15
  0
  Az okos helykihasználás az építészetnél a vertikális irányú fejlődést támogatja. Ahhoz, hogy a térkihasználás is optimális legyen és, hogy az egyes szintek közötti átjárhatóság akadálytalanul, biztonságosan ugyanakkor stílusosan történhessen.
 • tökéletes szigetelés minőségi anyagokkal
  2018. augusztus 10
  3
  A kedvezőtlen hőtartó képesség rontja az ingatlan költséghatékonyságát. A fűtési költség indokolatlanul magas lehet, hiszen a fűteni kívánt helységek helyett az utcára közvetítjük a meleget. Szigeteléssel jelentősen javíthatunk a pénzügyi mutatókon.
 • kiváló hőszigetelés polisztirol elemekkel
  2018. augusztus 02
  16
  A kedvező villamos tulajdonságokkal bíró, savaknak és lúgnak ellenálló mesterséges szigetelő anyagok, mint a polisztirol az 1940-es 50-es években indult hódító útjára.
 • alkalmi építőipari munkákhoz béreljen gépet
  2018. július 25
  13
  Napjaink munkaerő piaci viszontagságai minden területen éreztetik hatásukat. A leginkább érintett ágazatok között a vendéglátóipar mellett ott az építőipar is.
 • a megfelelő minőségü habarcshoz elengedhetetlen egy jó betonkeverő
  2018. július 16
  28
  Az építkezés nélkülözhetetlen eszköze egy jó betonkeverő, na és persze a benne kikevert habarcs, amelyet falazásnál, vakolásnál illetve felületképzésnél hívhatunk életre.
 • polisztirol vágás kézzel
  2018. június 28
  71

  Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap az épületek szigetelése, ezért nem elhanyagolható a legjobb minőségű polisztirolvágó beszerzése a pontos és precíz munkavégzés érdekében.

Turbosol habarcs szóró