Turbosol betonkeverő, betonsimító gép, polisztirol vágó, tűvibrátor

0db

 • környezetkímélő megoldások az építőiparban
  2018. október 17
  1
  Egyre többet hallani az Ökológiai Túllövés Napjáról, ami egyre hamarabb jön el. 2018-ban már augusztus 2-ra kimerítettük a természet éves készletét. Egy kimerülő erőforráson alapuló gazdaságban csak az tud versenyben maradni, aki befektet a jövőbe.
 • kertimedence házilag betonkeverő segítségével
  2018. október 10
  13
  A betonkeverő nemcsak az építkezéseken jelent óriási segítséget, de olyan egyedi ötletek életre hívásánál is jó szolgálatot tehet, mint egy kerti tavacska.
  Egy kerti kis medence már régóta nem csak a felső tízezer kiváltsága! Kis utánajárással, egy bérelt betonkeverő és némi kreativitás birtokában könnyedén megépíthető házilag is.
 • készítsen járdát minőségi betonból
  2018. október 03
  21
  Szeretné otthona udvarát komfortosabbá tenni? Jó lenne esős időben is nem nyakig sárosan betoppanni a házba?

  Ciklopkő, térkő, aszfalt vagy beton? Amennyiben költséghatékony, de tartós és könnyű megoldásra vágyik egy betonbejáró a legjobb választás.
 • minőségi beton készítése
  2018. szeptember 26
  33
  Átalakítás, bővítés előtt áll otthona? Precíz, de gyors munkára vágyik? Akkor egy remek betonkeverő bizonyára sokat lendíthet majd a munkatempón.
 • 2018. szeptember 19
  51
  Amikor már tudjuk, hogy betonkeverőre van szükségünk, felvetődik a kérdés, hogy béreljünk vagy vásároljunk egyet a munka elvégzésére. A döntés alapos megfontolást és utánajárást igényel, hiszen sok mindentől függhet, hogy melyik éri meg számunkra a legjobban.
 • 2018. szeptember 12
  67
  Egy betonkeverő minden építkezés alapvető eszköze, de jó szolgáltot tesz apróbb otthoni munkálatok során is. Legyen szó kocsibejáró, vagy járda betonozásáról, esetleg pár lépcsőfok kialakításáról vagy beton kerti díszek készítéséről, tökéletes választás lehet a Polieri termékcsalád legkisebb tagja, a Polieri Minihobby.
Turbosol habarcs szóró