Turbosol betonkeverő, betonsimító gép, polisztirol vágó, tűvibrátor

0db

 • kézi vágó megkönnyíti a polisztirollal való szigetelést
  2018. október 24
  2930
  Az épületszigetelésnél gyakran életre hívott polisztirolvágó alapvetően kétféle kivitelben érhető el. A mechanikus működtetésű hungarocell vágó megbízható társ a hőszigetelő táblák formára vágásánál.
 • környezetkímélő megoldások az építőiparban
  2018. október 17
  1638
  Egyre többet hallani az Ökológiai Túllövés Napjáról, ami egyre hamarabb jön el. 2018-ban már augusztus 2-ra kimerítettük a természet éves készletét. Egy kimerülő erőforráson alapuló gazdaságban csak az tud versenyben maradni, aki befektet a jövőbe.
 • kertimedence házilag betonkeverő segítségével
  2018. október 10
  1751
  A betonkeverő nemcsak az építkezéseken jelent óriási segítséget, de olyan egyedi ötletek életre hívásánál is jó szolgálatot tehet, mint egy kerti tavacska.
  Egy kerti kis medence már régóta nem csak a felső tízezer kiváltsága! Kis utánajárással, egy bérelt betonkeverő és némi kreativitás birtokában könnyedén megépíthető házilag is.
 • készítsen járdát minőségi betonból
  2018. október 03
  2989
  Szeretné otthona udvarát komfortosabbá tenni? Jó lenne esős időben is nem nyakig sárosan betoppanni a házba?

  Ciklopkő, térkő, aszfalt vagy beton? Amennyiben költséghatékony, de tartós és könnyű megoldásra vágyik egy betonbejáró a legjobb választás.
 • minőségi beton készítése
  2018. szeptember 26
  1670
  Átalakítás, bővítés előtt áll otthona? Precíz, de gyors munkára vágyik? Akkor egy remek betonkeverő bizonyára sokat lendíthet majd a munkatempón.
 • 2018. szeptember 19
  3276
  Amikor már tudjuk, hogy betonkeverőre van szükségünk, felvetődik a kérdés, hogy béreljünk vagy vásároljunk egyet a munka elvégzésére. A döntés alapos megfontolást és utánajárást igényel, hiszen sok mindentől függhet, hogy melyik éri meg számunkra a legjobban.
Turbosol habarcs szóró