Turbosol betonkeverő, betonsimító gép, polisztirol vágó, tűvibrátor

0db

Betonkeverő bérlés, vagy betonkeverő vásárlás?

2018. szeptember 19
2561

Amikor már tudjuk, hogy betonkeverőre van szükségünk, felvetődik a kérdés, hogy béreljünk vagy vásároljunk egyet a munka elvégzésére. A döntés alapos megfontolást és utánajárást igényel, hiszen sok mindentől függhet, hogy melyik éri meg számunkra a legjobban. Befolyásoló tényező lehet elsődlegesen a munka nagysága, milyen mennyiségű betonra van szükségünk, mekkora szakértelemmel rendelkezünk és nem utolsó sorban mennyit tudunk anyagilag belefektetni. Nézzük milyen érvek szólnak a bérlés és a vásárlás mellett és ellen.

 


Betonkeverő vásárlás


Betonkeverő vásárlása ajánlott, ha hosszú távban gondolkozunk. Ha úgy gondoljuk, hogy majd a jövőben is szükségünk lesz rá, nem csak most egy alkalommal fogjuk használni, érdemes befektetnünk egy saját gépbe. Ekkor azonban nekünk kell javíttatni, karban tartani, mint bármely más gép esetében, amit megvásárolunk. Előnye, hogy hosszú távon, ha tényleg többször van rá szükség és többször használjuk, gazdaságosabb megoldás lehet, mint minden alkalommal bérelni egyet.

 

Betonkeverő bérlés


A betonkeverő bérlésének díja változó, kisebb gépeket már 2-3 ezer forinttól bérelhetünk 24 órára, míg az önjáró betonkeverők bérleti díja 7.000 Ft/óra körül mozog. Ehhez persze hozzájöhet a kiszállítás díja, nagyobb gépek esetén a kezelő személy munkadíja. A bérlés akkor jó megoldás, ha előreláthatólag csak most lesz szükségünk a gépre, csak kis területet akarunk betonozni. Ekkor nem érdemes egy drága gépet megvenni, amit a későbbiekben nem is használunk. Vannak cégek, ahol a nap 24 órájában bérelhetünk, ki is szállítják és el is viszik bármikor, ami elég kényelmes is. Gépbérlés esetében azonban kauciót kell fizetnünk, amit ha a gép meghibásodik nem kapunk vissza, ennek értéke elérheti egy betonkeverő vásárlási díját is.

 

betonkeverő bérlés akár rövid időre is

Polieri Tech betonkeverő a gyors és egyszerű munkához

 

Összegezve, jó ha utána járunk milyen lehetőségeink vannak a közelben, van-e cég aki bérbeadással foglalkozik és milyen árakkal dolgozik. Kalkuláljunk és döntsünk.

 

Tekintse meg a Turbosol Kft bérelhető gépeit , melyekkel a betonkeverés még könnyebbé válik!


 

címkék:
Turbosol habarcs szóró