Turbosol betonkeverő, betonsimító gép, polisztirol vágó, tűvibrátor

0db

 • Íme a sokszínű betonkeverő!
  2018. október 10
  1198
  A betonkeverő nemcsak az építkezéseken jelent óriási segítséget, de olyan egyedi ötletek életre hívásánál is jó szolgálatot tehet, mint egy kerti tavacska.
  Egy kerti kis medence már régóta nem csak a felső tízezer kiváltsága! Kis utánajárással, egy bérelt betonkeverő és némi kreativitás birtokában könnyedén megépíthető házilag is.
 • Betonkeverővel a tökéletes bejárati járdáért!
  2018. október 03
  2028
  Szeretné otthona udvarát komfortosabbá tenni? Jó lenne esős időben is nem nyakig sárosan betoppanni a házba?

  Ciklopkő, térkő, aszfalt vagy beton? Amennyiben költséghatékony, de tartós és könnyű megoldásra vágyik egy betonbejáró a legjobb választás.
 • Ismerje meg a betonkeverőt - részleteiben!
  2018. szeptember 26
  1169
  Átalakítás, bővítés előtt áll otthona? Precíz, de gyors munkára vágyik? Akkor egy remek betonkeverő bizonyára sokat lendíthet majd a munkatempón.
 • Betonkeverő bérlés, vagy betonkeverő vásárlás?
  2018. szeptember 19
  2222
  Amikor már tudjuk, hogy betonkeverőre van szükségünk, felvetődik a kérdés, hogy béreljünk vagy vásároljunk egyet a munka elvégzésére. A döntés alapos megfontolást és utánajárást igényel, hiszen sok mindentől függhet, hogy melyik éri meg számunkra a legjobban.
 • Polieri Minihobby, betonkeverő a kis munkálatokhoz
  2018. szeptember 12
  1881
  Egy betonkeverő minden építkezés alapvető eszköze, de jó szolgáltot tesz apróbb otthoni munkálatok során is. Legyen szó kocsibejáró, vagy járda betonozásáról, esetleg pár lépcsőfok kialakításáról vagy beton kerti díszek készítéséről, tökéletes választás lehet a Polieri termékcsalád legkisebb tagja, a Polieri Minihobby.
 • Messersi DBA-H-1000 B/BW : az önjáró betonkeverők óriása
  2018. augusztus 29
  934
  A Messersi S.P.A.-t két testvér alapította 1957-ben és egy kis műhelyben kezdtek építőipari berendezéseket gyártani. A cég gyorsan fejlődésnek indult és mára a legmodernebb tervezési technológiákat és kiváló minőségű anyagokat használva állítják elő termékeiket.
 • Betonozás házilag bérelt Turbosol betonkeverővel
  2018. július 25
  1384
  Napjaink munkaerő piaci viszontagságai minden területen éreztetik hatásukat. A leginkább érintett ágazatok között a vendéglátóipar mellett ott az építőipar is.
 • Kicsi a betonkeverő, de erős, avagy a Polieri Orion Tech 250
  2018. június 28
  2274

  Minden építkezésen fontos, hogy a lehető legjobb eszközöket használjuk, ezáltal is biztosítva a megfelelő eredmény elérését és a minőségi kivitelezést. A Turbosol Kft célja, hogy ügyfelei számára a legjobb termékeket biztosítsa, ezért csak az építőipari gépgyártás kiemelkedő tagjaival dolgozunk együtt. Legyen szó gépvásárlásról vagy gépbérlésről nálunk minőségi és időtálló termékeket talál! 

 • Milyen betonkeverőt válasszunk?
  2018. június 28
  2383

  A beton megjelenésével az építőipar jelentős fordulatot vett. Ez a számtalan módon felhasználható anyag hamar elterjedt és a mai napig az építkezések egyik legfontosabb alapanyagául szolgál.

 • A minőségi betonkeverő, a jó beton gyártója
  2018. június 28
  1187

  A beton az építkezési munkálatok egyik gyakran használt építőeleme. 

 • SILLA BIR betonkeverő
  2018. június 28
  1263

  A SILLA egy megbízható, minőségi olasz márka. A SILLA cég az első világháborút követően, 1946-ban alakult meg. Kezdetben ágyakat és hozzájuk tartozó hálót, rácsot gyártottak, majd figyelembe véve az építőipari gépek iránt az egyre növekvő igényeket, 1950-től fő profiljuk az úti és építőipari gépek gyártása lett.

 • Magas minőséget előállító betonkeverő
  2018. június 28
  1708

  A betonozás egyik nélkülözhetetlen munkaeszköze a betonkeverő gép. Számos előnnyel rendelkezik, amivel nagyban hozzájárul betonozási munkálatok elvégzéséhez.

 • Az építkezési munkálatok alapeszköze, a betonkeverő!
  2018. június 28
  1272

  Az olyan építmények, mint a hatalmas hidak, a biztonságos épületek vagy az esztétikus kerítések - csakhogy néhányat említsünk – egyik legfontosabb alapanyaga a beton.

 • A Polieri Orion Tech betonkeverő gépcsalád
  2018. június 27
  2906

  A Turbosol Kft. közel 20 éve alakult, célunk a vásárlók érdekeit teljes mértékben kielégíteni, gépesítés előtt segítséget nyújtani a legmegfelelőbb géptípusok kiválasztásában, műszaki tanácsadást adni, valamint kipróbálási lehetőséget biztosítani a maximális elégedettség eléréséhez.

 • Fiori DB260CBV önjáró betonkeverő avagy a mobil betonüzem
  2015. október 26
  1526

  A DB260CBV-vel gyorsabbá tehetjük a betonozási munkálatokat építkezéseken belül a mozgékonyságának és a rendkívül sokoldalú tulajdonságainak köszönhetően

Turbosol habarcs szóró