Turbosol betonkeverő, betonsimító gép, polisztirol vágó, tűvibrátor

0db

 • Officine Polieri srl - 1982 óta a gépgyártás szolgálatatában: ismerje meg Ön is!
  2018. szeptember 05
  805
  Cégünk közel 20 éve igyekszik kielégíteni a vásárlói igényeket, és hogy ezt elérjük csakis olyan cégekkel dolgozunk együtt, akikkel értékeink hasonlóak. Számunkra fontos a minőségi termék és hogy vásárlóink elégedetten távozzanak, ezért műszaki tanácsadással és kipróbálási lehetőséggel nyújtunk segítséget a számukra megfelelő termék kiválasztásában.
 • Használt betonkeverőt szeretne vásárolni? Erre az 5 dologra figyeljen!
  2018. augusztus 22
  1252
  Ha betonkeverőre van szükségünk, de nem szeretnénk sokat költeni rá, optimális megoldás lehet egy használt betonkeverő megvásárlása, ilyenkor azonban érdemes odafigyelnünk miért is adjuk ki a pénzt, hiszen könnyen pórul járhatunk.
 • Tűvibrátor és a lépcsősor kapcsolata
  2018. augusztus 15
  1141
  Az okos helykihasználás az építészetnél a vertikális irányú fejlődést támogatja. Ahhoz, hogy a térkihasználás is optimális legyen és, hogy az egyes szintek közötti átjárhatóság akadálytalanul, biztonságosan ugyanakkor stílusosan történhessen.
 • Hogy ne a habarcson múljon!
  2018. július 16
  3384
  Az építkezés nélkülözhetetlen eszköze egy jó betonkeverő, na és persze a benne kikevert habarcs, amelyet falazásnál, vakolásnál illetve felületképzésnél hívhatunk életre.
 • Eurocomach E245K kompakt rakodó
  2015. október 27
  1171

  Az E245K egy régi és jól bevált terméke a gyártónak amely ergonómikusabb formavilág szerint lett továbbfejlesztve, jobb munkalámpákkal és erős elektromos kapcsolóberendezéssel.

 • Samac KL 25 a kompakt rakodók új generációja
  2015. október 26
  1104

  Dupla stabilitás: A robusztus, kettős munkahengerrel történő kormányzás teszi igazán stabillá a gépet nagy teher nehéz terepen való mozgatásakor is.

Turbosol habarcs szóró