Turbosol betonkeverő, betonsimító gép, polisztirol vágó, tűvibrátor

0db

 • Kézi polisztirolvágó röviden, tömören
  2018. október 24
  1662
  Az épületszigetelésnél gyakran életre hívott polisztirolvágó alapvetően kétféle kivitelben érhető el. A mechanikus működtetésű hungarocell vágó megbízható társ a hőszigetelő táblák formára vágásánál.
 • Ezért környezetkímélő a polisztirol szigetelés
  2018. október 17
  1091
  Egyre többet hallani az Ökológiai Túllövés Napjáról, ami egyre hamarabb jön el. 2018-ban már augusztus 2-ra kimerítettük a természet éves készletét. Egy kimerülő erőforráson alapuló gazdaságban csak az tud versenyben maradni, aki befektet a jövőbe.
 • Polisztirol vagy üveggyapot? Mi a helyes hőszigetelő választás?
  2018. augusztus 10
  1220
  A kedvezőtlen hőtartó képesség rontja az ingatlan költséghatékonyságát. A fűtési költség indokolatlanul magas lehet, hiszen a fűteni kívánt helységek helyett az utcára közvetítjük a meleget. Szigeteléssel jelentősen javíthatunk a pénzügyi mutatókon.
 • Polisztirol, a legkedveltebb hőszigetelő műanyag
  2018. augusztus 02
  1014
  A kedvező villamos tulajdonságokkal bíró, savaknak és lúgnak ellenálló mesterséges szigetelő anyagok, mint a polisztirol az 1940-es 50-es években indult hódító útjára.
 • Kézi vagy asztali polisztirol vágót válasszunk?!
  2018. június 28
  1242

  Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap az épületek szigetelése, ezért nem elhanyagolható a legjobb minőségű polisztirolvágó beszerzése a pontos és precíz munkavégzés érdekében.

 • Táblás polisztirol vágó
  2018. június 28
  1155

  A polisztirol vágó kialakításának köszönhetően bárhol könnyen és gyorsan felállítható. Egyszerű ki- és bekapcsolással hamar üzemkész állapotba hozható, így nem kell sokat várni a munka megkezdésére.

 • A minőségi polisztirol vágó olyan, mint a forró kés a vajban
  2018. június 28
  1530

  Képzelje el, ahogy egy fárasztó, meleg nap után belép az ajtón és a lakásban kellemes hűvös fogadja. Ezt a polisztirol, más néven nikecell vagy hungarocell hőszigeteléssel tehetjük lehetővé.

Turbosol habarcs szóró