Turbosol betonkeverő, betonsimító gép, polisztirol vágó, tűvibrátor

0db

Íme a sokszínű betonkeverő!

2018. október 10
1199
kertimedence házilag betonkeverő segítségével

A betonkeverő nemcsak az építkezéseken jelent óriási segítséget, de olyan egyedi ötletek életre hívásánál is jó szolgálatot tehet, mint egy kerti tavacska.

Egy kerti kis medence már régóta nem csak a felső tízezer kiváltsága! Kis utánajárással, egy bérelt betonkeverő és némi kreativitás birtokában könnyedén megépíthető házilag is. 

 

alapos tervezés a könnyebb kivitelezésért

Tervezés és tervezés!


Az első és legfontosabb lépés, ami minden projektnél él, a tervezés. Egy részletes, többféle eshetőségre formált tervvel felkészülten láthat hozzá a kert megszépítéséhez. Kijelöljük a megfelelő területet, dokumentáljuk a méreteket. 

 

Vágjunk bele: A terület megtisztítása


Az oldalakon és az aljzaton pár centiméteres ráhagyással ki kell emelni azt a földmennyiséget, ami helyére a medencét tervezzük.

 

Betonkeverő: Mennyi az annyi?


Ha életre hívtuk a papíron leírt paramétereket, következő lépésként meghatározható a betonkeverő segítségével kikeverni kívánt beton mennyisége, ami a kis medence alapját adja.

 

keverjünk pontosan annyi betont amennyire szükségünk van

 

 

Szigeteléssel a természetért!


Legyen szó régi vagy új betonról, mindenképp érdemes vízzáró szigetelést alkalmazni, annak érdekében, hogy megakadályozzuk a beton mesterséges adalékanyagainak kimosódását. Ez a szigetelőszer egy könnyedén felkenhető és egy jó záró réteget képző anyag. 

 

Válassza ki Ön is munkájához a megfelelő betonkeverő gépet!

címkék:
Turbosol habarcs szóró