Turbosol betonkeverő, betonsimító gép, polisztirol vágó, tűvibrátor

0db

Polisztirol, a legkedveltebb hőszigetelő műanyag

2018. augusztus 02
796
kiváló hőszigetelés polisztirol elemekkel

A kedvező villamos tulajdonságokkal bíró, savaknak és lúgnak ellenálló mesterséges szigetelő anyagok, mint a polisztirol az 1940-es 50-es években indult hódító útjára. A csomagoló-, a villamos és elektrotechnika-, valamint az építőipar adja a legnagyobb felhasználási területeket. A polisztirol a hőszigetelő anyagok közül a legelterjedtebb, leggazdaságosabb anyagként tartják számon. 

 

Előállítási folyamat


Polimerizáció útján állítják elő sztirolból, melynek minőségét és sebességét a hőmérséklet és a megvilágítás szabályozásával befolyásolják. 

 

Megjelenési forma és hasznosítás


A polisztirol felhasználási formája igen szerteágazó. Habosítás nélkül tároló dobozokként vagy kupakok, tejtermékes poharak formájában vesznek részt a termelésben. Az építőiparban hasznosított feldolgozott polisztirolt főként habosított formában alkalmazzák, mint hungarocell. Egy polisztirol vágó segítségével pedig könnyen formázható, alakítható. A méretre vágás bárhol, bármikor precízen kivitelezhető.

 

sokoldalú műanyag - polisztirol

Ha sokoldalúság, akkor polisztirol! 

 

Polisztirol vágó és a hatékonyság 


A munkahatékonyság maximalizálása megköveteli a munka gördülékenységét. Ehhez az kell, hogy a homlokzat szigetelésénél felmerülő vágási kérdések gyorsan és precízen lerendezhetők legyenek, amihez megfelelő funkciókkal bíró gépekre van szükség. 

 

Tekintse meg polisztirol vágó kínálatunkat!

 

címkék:
Turbosol habarcs szóró