Turbosol logo

0db

Termék katalógus

Turbosol gépek

Gépesítés előnyei

  • A keverék minősége állandó. A gép használata állandó és homogén termékminőséget eredményez.
  • Termelési időcsökkenés. Egy gép nem érez fáradtságot az emberi erővel szemben, ezáltal a napi teljesítmlénye mindig állandó.
  • Alkalmazottak létszámának csökkentése. Megszűnik a nehéz fizikai munka. Az emberi munka csak a végső, finom munkálatokra és az ellenőrzésre korlátozódik.
  • Kisegítő gépek használatának csökkentése. Mivel egyetlen gép készít, kever és szállít egyszerre, a targoncák, daruk, épületállványok, emelők szükségtelenné válnak.

 

Szivattyúrendszerek

·          Dugattyús szivattyú szelepgolyós vagy szabályzó szelepekkel, egy illetve két hengerrel, különleges dugattyúkkal alacsony ellenállással. Temperált acélhengeren helyezkedik el, belső nagy vastagságú kopásálló króm bevonattal. A szivattyúknak magas teljesítményt biztosítanak csökkent üzemeltetési költséggel.

https://www.turbosol.hu/_data/VFS_1636b82aa0698e1d20192314bbded1b8.jpg

·         
Csavar szivattyú, végtelen acélcsavarral előterhelt gumi státorral, így nincs szükség kalibrálásra vagy a használat után és karbantartás végeztével nem kell beállítani. Egyszerűbb a kezelésük, de a dugattyús szivattyúkhoz viszonyítva kevésbé tartósak a csiga és a sátor közti súrlódás okozta kopás miatt.

 
https://www.turbosol.hu/_data/VFS_82efb56de4608183f68d9478b4e95461.jpg

·          Pneumatikus szivattyúk, nyomás alatti tartályokból állnak, melyek a nagyteljesítményű csavarkompresszoruk által keltett szabályozható légnyomás segítségével a száraz és félszáraz keverékeket egyidejűleg nyomják bele a csőrendszerbe. 

https://www.turbosol.hu/_data/VFS_b5fd5fb27f7e664804abbcb596ff33c2.jpg

 

Meghajtási módok

 

  • Elektromos motorok: az elektromos változatú gépeknél egy- illetve három fázisú motort alkalmazhatunk. Némelyiket különleges műszaki megoldással látták, amelyek növelik a teljesítményt és egyben csökkentik a kezdeti fázisban az anyagfelszívást és alacsonyabb áramfelvételnél is szabályos működést biztosítanak.Igen alacsony zajkibocsájtásuk miatt lakóövezetekben is használhatóak ahol a zajterhelést a minimálisra kell csökkenteni.
  • Dízel motorok: levegővel vagy folyadékkal hűtött nagy teljesítményű, csökkentett károsanyag kibocsájtású, elektromos indítású motorok. Nagyon tartós és költséghatékony üzelemtetést tesznek lehetővé.
  • Benzinmotorok: kis gépekre szerelt, elektromos vagy mechanikusan indítható motorok. Gazdaságos fogyasztásúak és megfelelnek a biztonsági és környezetvédelmi előírásoknak.

Turbosol gépek

Turbosol habarcs szóró