Turbosol betonkeverő, betonsimító gép, polisztirol vágó, tűvibrátor

0 db

Termék katalógus

Hírek

Samac KL 25 a kompakt rakodók új generációja

Dupla stabilitás: A robusztus, kettős munkahengerrel történő kormányzás teszi igazán stabillá a gépet nagy teher nehéz terepen való mozgatásakor is.
Könnyű irányíthatóság: Az igazán precíz  irányíthatósága teszi igazán egyedivé a SAMAC KL25 rakodó gépet aminek köszönhetően igazán szűk helyeken is közlekedhet a gép.
Adapterek: SAMAC rakodógépek európai szabványnak megfelelő rögzítési (gyorscsatlakozó) pontokkal vannak ellátva így nagyon széles a csatlakoztatható adapterek listája (raklapvilla, fúró , fűnyíró , tisztító kefék, bontó kalapács , árokásó , rakodó kanál , faaprító , földgyalu….stb) .
Gyorscsatlakozó rendszer: Gyors és könnyű csatlakozást biztosít több adapter együttes használatakor rengeteg időt spórolhatunk vele
A gép fényezése mártásos eljárással készül majd a szárítást hőkamrában végzik így tartós és kemény bevonatot képez a korrózió ellen.
Gazdaságos és megbízható motor: Yanmar dízelmotorok gazdaságosak, csendesek és megbízhatóak. A közvetlen befecskendezésesű  dízelmotor lehetővé teszi az  üzemanyag-megtakarítást mindezt maximális nyomatékkal alacsony fordulatszámon.
Működési kényelem: Könnyű kezelhetőség a joystick segítségével.

Samac KL 25 a kompakt rakodók betonsimító gép

 

Fiori DB260CBV önjáró betonkeverő avagy a mobil betonüzem

A DB260CBV-vel gyorsabbá tehetjük a betonozási munkálatokat építkezéseken belül a mozgékonyságának és a rendkívül sokoldalú tulajdonságainak köszönhetően. A DB260CBV saját rakodókanalával lehetővé teszi az óránkénti akár a 4-5 keverési ciklust(10m3/óra). A keverési minőséget a beépített számítógépes mérőrendszer szabályozza, így készíthető a géppel minősített beton a beprogramozott receptúra szerint. Az anyag kiadagolását elősegíti a 180°-ban forgatható dobtartó szerkezet és a forgatható-emelhető anyagkiömlő csúszda is, illetve az egymástól függetlenül kormányozható első és hátsó felfüggesztés is. Nehéz terepekre való bejutást az összkerékhajtás könnyíti meg.

 

betonkeverő gép betonozási munkálatokhoz

Eurocomach E245K kompakt rakodó

Turbosol Kft. bemutatja az ÚJ termékét az EUROKOMACH E245 K Kotró-rakodógépet.

Az Eurocomach olasz gyártó már európai élvonalban van a kotrók-rakodók gyártásával. A cég közel 60 éve gyárt forgó rakodókat.

kotró rakodógép betonkeverő

Turbosol habarcs szóró betonkeverő géphez