Turbosol betonkeverő, betonsimító gép, polisztirol vágó, tűvibrátor

0db

Termék katalógus

Beton pumpák, szerkezeti beton szállítás, szórás gépei

TURBOSOL TB30

Erőteljes, kompakt és megbízhatónak tervezték, hogy a legnehezebb munkák során is helytállóan teljesítsen.

TB 30 az új többcélú álló szivattyú úgy tervezeték, hogy több funkciót is el tudjon látni mint például szivattyúzás, permetezés a betonlövé és még sok más ...

TURBOSOL TB50

A TURBOSOL TB50 egy nagy teljesítményű szivattyú, kéthengeres pumpa amely nehéz, kemény munkákra lett kifejlesztve.

TURBOSOL TB-30 C

A TB 30 C, a betonhoz használt lánctalpas szivattyú könnyen használható bármely építési helyszínen, különösen akkor, ha gyakori mozgatást igényel. Az új építési technológia azonban lehetővé teszi, hogy a TB 30 C könnyedén szállítson betont és alkalmazza a spritzbetont. A kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy minimalizálja a helyszínen történő kezeléshez és telepítéshez szükséges helyet. Különösen alkalmas a szélsőséges munkakörülményekre, a föld alatti vagy nehezen elérhető területeken, a TB 30 C könnyen kezelhető a távirányítónak köszönhetően.

TURBOSOL PRO H CL-B

A Turbosol PRO H CL-B csavarszivattyús gép,betonok és önterülő anyagok nagy teljesítményű szállításához alkalmazható. Alkalmas beton pumpálásra és spritz betonhoz is. A gép a kezelő személyzet testi épségének megóvására és a gép egységének megőrzésére kifejlesztett biztonsági és védelmi berendezéssel rendelkezik.

TURBOSOL PRO H BMS

A Turbosol Pro H BMS ideális megoldás keverésre, szivattyúzásra és szórásra, ahol nagy mennyiségű anyagfelhasználás van.

TURBOSOL TSR 7

A Turbosol Tsr 7 egy önálló mozgásra képes betonpumpára csatlakoztatható betonszóró berendezés amely alkalmas nagy felületek szórására 8,9m magasságig.

TURBOSOL DRAGON

Turbosol Dragon hidrosztatikus meghajtású betonszóró gép.

TURBOSOL BETON MASTER

A Turbosol Beton master szerkezeti beton és lőtt beton felhordására alkalmas szivattyú 2-15m³/óra(Beton Master)

Turbosol habarcs szóró betonkeverő géphez