Turbosol betonkeverő, betonsimító gép, polisztirol vágó, tűvibrátor

0db

Termék katalógus

Beton pumpák, szerkezeti beton szállítás, szórás gépei

TURBOSOL BETON MASTER

A Turbosol Beton master szerkezeti beton és lőtt beton felhordására alkalmas szivattyú 2-15m³/óra(Beton Master)

TURBOSOL TB30

Erőteljes, kompakt és megbízhatónak tervezték, hogy a legnehezebb munkák során is helytállóan teljesítsen.

TB 30 az új többcélú álló szivattyú úgy tervezeték, hogy több funkciót is el tudjon látni mint például szivattyúzás, a betonlövés és még sok más ...

TURBOSOL TB50

A TURBOSOL TB50 egy nagy teljesítményű szivattyú, kéthengeres pumpa amely nehéz, kemény munkákra lett kifejlesztve.

TURBOSOL TB-30 C

A TB 30 C, a betonhoz használt lánctalpas szivattyú könnyen használható bármely építési helyszínen, különösen akkor, ha gyakori mozgatást igényel. Az új építési technológia azonban lehetővé teszi, hogy a TB 30 C könnyedén szállítson betont és alkalmazza a spritzbetont. A kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy minimalizálja a helyszínen történő kezeléshez és telepítéshez szükséges helyet. Különösen alkalmas a szélsőséges munkakörülményekre, a föld alatti vagy nehezen elérhető területeken, a TB 30 C könnyen kezelhető a távirányítónak köszönhetően.

TURBOSOL TB70E Elektromos Betonpumpa

Károsanyag kiibocsátásmentes technológia alagút-beton munkákhoz, az előregyártott alkalmazásokhoz és még sok máshoz is....

A TB 70E az új nagyteljesítményű betonszivattyú S-szeleppel és változó teljesítményű, emissziómentes elektromotorral.

TURBOSOL TB70C

Élvonalbeli technológia, új kompakt kialakítás a legjobb teljesítmény érdekében, hogy a legkeményebb munkahelyeken is megállja a helyét.

A TB 70C az új lánctalpas betonpumpa, S-szeleppel és változó teljesítménnyel, betonmunkákhoz. A legkorszerűbb hidraulikus rendszer, a szilárd felépítés, a vadonatúj alkatrészek beállítása, a megbízható kezelőszervek magas szintű teljesítményt nyújtanak mindenféle betonnal és alacsony működési költségekkel.

TURBOSOL TB 140C

Lánctalpas betonpumpa

A TB 140C az új S-szeleppel és változó kimenettel rendelkező lánctalpas betonszivattyú, amely fúrt cölöpök kitöltésére és speciális építési munkákra készült. A legkorszerűbb hidraulikus rendszer, a szilárd felépítés, a vadonatúj alkatrészek beállítása, a megbízható kezelőszervek magas szintű teljesítményt nyújtanak mindenféle betonnal és alacsony működési költségekkel.

TURBOSOL PRO H CL-B

A Turbosol PRO H CL-B csavarszivattyús gép,betonok és önterülő anyagok nagy teljesítményű szállításához alkalmazható. Alkalmas beton pumpálásra és spritz betonhoz is. A gép a kezelő személyzet testi épségének megóvására és a gép egységének megőrzésére kifejlesztett biztonsági és védelmi berendezéssel rendelkezik.

TURBOSOL PRO H BMS

A Turbosol Pro H BMS ideális megoldás keverésre, szivattyúzásra és szórásra, ahol nagy mennyiségű anyagfelhasználás van.

TURBOSOL TSR 7

A Turbosol Tsr 7 egy önálló mozgásra képes betonpumpára csatlakoztatható betonszóró berendezés amely alkalmas nagy felületek szórására 8,9m magasságig.

Turbosol habarcs szóró betonkeverő géphez