Turbosol betonkeverő, betonsimító gép, polisztirol vágó, tűvibrátor

0db

Termék katalógus

FIORI Dömper D 40

Ez a jármű rendkívül sokoldalú, páratlan teljesítménygel korlátozott területeken, például a városközpontok keskeny sétányán, sávokban vagy sikátorokban vagy alagutakban, és ideális megoldást kínál, ha a vezetés megfordíthatósága, láthatósága és biztonságos manőverezhetősége feltétlenül szükséges az anyagok szállításához. Ez a szegmens legrövidebb járműve (4000 kg teherbírás, 180 ° -os forgásirány és háromirányú lerakás). A FIORI GROUP dömperek garantálják a tökéletes tapadást és a manőverezést egyenetlen terepen, miközben garantálják a vezetés biztonságát, rugalmasak és felhasználóbarátak mindkét irányban (előre és hátra).

Fiori D 90SW Dömper

AZ SW sorozat összkerékhajtású hidrosztatikus sebességváltóval van ellátva a legjobb manőverezés miatt 180 fokban fordítható, dönthető platóval rendelkezik a három oldalra történő billentés érdekében, garantálva ezzel a lerakodás pontosságát.

A D90sw 9000kg-al terhelhető hasznosan. A kezelő fülke ROPS/FOPS biztonsági rendszerű, amely nélkülözhetetlen ebben a kategóriában a kezelő megfelelő védelme érdekében. A kezelő ülés két irányban fordítható a könnyebb közlekedés érdekében.

Fiori D 100SW Dömper

Az SW sorozat összkerékhajtású hidrosztatikus sebességváltóval van ellátva a legjobb manőverezés miatt 180 fokban fordítható, dönthető platóval rendelkezik a három oldalra történő billentés érdekében, garantálva ezzel a lerakodás pontosságát.

A D100sw 10000kg-al terhelhető hasznosan. A kezelő fülke ROPS/FOPS biztonsági rendszerű, amely nélkülözhetetlen ebben a kategóriában a kezelő megfelelő védelme érdekében. A kezelő ülés két irányban fordítható a könnyebb közlekedés érdekében.

Turbosol habarcs szóró betonkeverő géphez