Turbosol betonkeverő, betonsimító gép, polisztirol vágó, tűvibrátor

0db

Termék katalógus

Estrich gépek, aljzatbeton készítés gépei, Kiegészítők-alkatrészek

TURBOSOL APEMAT 190 E

Turbosol Apemat 190 elektromos alljzatbeton keverő és szállító gép
Padlóalapozó anyagok, malter és beton keverésére, szállítására és emelésére alkalmas. Nehezen megközelíthető történelmi városközpontokban történő építkezéseknél, magánházak, kisebb bérházak építésénél felújításánál karbantartásánál kitűnően alkalmazható gép. Az APEMAT 190 220V 20A-ral működő gép, amely egy kis teljesítményű áramfejlesztőről is működtethető. A gép működéséhez minimum 2500 I/m (6 bar) teljesítményű kompresszor szükséges.

TURBOSOL TRANSMAT 250 E

A Turbosol Transmat 250 E elektromos aljzatbeton keverőgép levegő kompresszor nélkül.
A teljesítmény megosztásánál alkalmazott logikának köszönhetve 380V 5,5 kW alkalmazásával működtethető ez a kitűnő minősítésű szállítógép. A TM 250 E gép kitűnő minőségének, szolíd árának köszönhetően Olaszországban rekordeladást ért el.

TURBOSOL TRANSMAT 27.45, estrich-beton keverő és továbbító

Turbosol Transmat 27.45 aljzatbeton keveréséhez szállításához alkalmazható, a szállítást egy Yanmar dízelmotororral meghajtott levegő kompresszor végzi.
A padló burkolásához szükséges anyagok keverő és szállító TRANSMAT 27.45 gép a piac követelményeihez legjobban alkalmazkodik, mely köszönhető a magas szintű teljesítményének, a keverékek kitűnő minőségének, megbízhatóságának, egyszerűségének, termelési gazdaságosságának és a nemzetközi bizottsági szabályoknak való megfelelőségének. Különös módon alkalmas padlóburkoló munkálatokra. A gép tartályürülés jelző automatával van ellátva, mely által a szállítási ciklusidő jelentősen lerövidül.

Turbosol habarcs szóró betonkeverő géphez