Turbosol betonkeverő, betonsimító gép, polisztirol vágó, tűvibrátor

0db

Termék katalógus

Ipari porszívó gépek

A Blastrac cég minden porral járó tevékenységhez kínál egy  porelszívót amely hosszútávon kiszolgálja mostoha körülmények közt is.

TRON 3300 L 70AB Ipari száraz -nedves Porszívó

Ipari 3 motoros por és vízszívó 70 literes tartállyal, tolókocsi állvánnyal, 40-es átmérőjű alaptartozékokkal.

Ár: 220 862 Ft

Ár (nettó): 173 907 Ft

BLASTRAC BDC-1133PM /230V ipari porszívó gép

A Blastrac BDC-1133PM egy kompakt porgyűjtő rendszer, amely ideális kéziszerszámokhoz és kis csiszológépekhez. Nedves és száraz alkalmazásokhoz egyaránt használható. Fel van szerelve egy M-osztályú szűrővel.

A BDC-1133PM egy kicsi, könnyű ipari poliészterből készült ipari porszívó, amely könnyű hordozható, sérülésekkel szemben ellenálló és könnyen tisztítható. Az M-osztályú gép tartalmaz egy tömlőátmérőt és egy áramlásérzékelő figyelmeztetést (LED + hangjelző).

Ár: 260 966 Ft

Ár (nettó): 205 485 Ft

BLASTRAC BDC-122M-LP / 230V ipari porszívó berendezés

A Blastrac BDC-122M-LP nagy teljesítményű porgyűjtő rendszer. A BDC-122M-LP ideálisan alkalmazható kis méretű robbantási, csiszolási, polírozási és takarítógépeknél. Alapfelszereltségként M osztályú csillagszűrővel és Longopac zsákolórendszerrel van felszerelve, amelyet könnyen lehet felszerelni és kezelni. Ennek a rendszernek köszönhetően nincs érintkezés a kezelő és a por között, így biztonságos munkakörnyezetet teremtve.

Ár: 780 364 Ft

Ár (nettó): 614 460 Ft

BLASTRAC BDC-1330 ipari porszívó berendezés

A Blastrac BDC-1330 porgyűjtő egy nagyobb, erősebb változata a BDC-1220-nak. ABDC-1330 ugyanazt a masszív szívósságot kínálja , mint a BDC-1220, de a nagyobb teljesítményt és a szívóhatást biztosít, a BDC-1330 porgyűjtő ideális minden alkalmazáshoz, különösen a csiszoláshoz.

Ár: 913 562 Ft

Ár (nettó): 719 340 Ft

BLASTRAC BDC-133MUD ipari porszívó berendezés

A Blastrac BDC-133M nagyteljesítményű porgyűjtő rendszer, teljes mértékben M-osztályú tanúsítással. A BDC-133M ideális közepes méretű robbantási, csiszolási, polírozó és takarító gépekhez. Alapfelszereltségként M osztályú csillagszűrővel és Longopac zsákolórendszerrel van felszerelve, amelyet könnyen lehet felszerelni és kezelni. Ennek a rendszernek köszönhetően nincs érintkezés a kezelő és a por között, így biztonságos munkakörnyezetet teremtve.

Ár: 1 408 709 Ft

Ár (nettó): 1 109 220 Ft

BLASTRAC BDC-133HCUD ipari porszívó berendezés

A Blastrac BDC-133HCUD nagy teljesítményű porgyűjtő rendszer. Ez a gép teljesen H-osztályú, az EN 60335-2-69 európai szabvány AA. Ezek a magas biztonsági előírások megvédik a környezetet és az üzemeltetőket a veszélyes porok és mikroorganizmusok ellen. Fel van szerelve egy Longopac zsákolórendszerrel, amelyet könnyű felszerelni és kezelni. Ennek a rendszernek köszönhetően nincs érintkezés a kezelő és a por között, így biztonságos munkakörnyezet alakul ki.

Ár: 1 515 364 Ft

Ár (nettó): 1 193 200 Ft

BLASTRAC BDC-1330 DBP ipari porszívó berendezés

A Blastrac BDC-1330DBP porgyűjtő rendszert ellátták M-osztályú csillag szűrővel ezzel is növelve a sokoldalúságát. A BDC-1330DBP felszerelték egy Longopack zsákoló rendszerrel, amely könnyen kezelhető és tisztítható.Az erős szívóhatást 3 egymástól független villanymotor állítja elő. A biztonságosan, pormentes, tökéletesen tiszta munkát végez.

Ár: 2 565 598 Ft

Ár (nettó): 2 020 156 Ft

BLASTRAC BDC-3140 LPP ipari porszívó berendezés

A Blastrac BDC-3140 LPP egy olyan porgyűjtő rendszer amely ideális minden típusú alkalmazáshoz. Aa legnehezebb munkákra tervezték,így jól működő társ lehet a mostoha körülmények közt is. A BDC-3140 LPP-t felszerelték egy Longopack zsákoló rendszerrel, amely könnyen kezelhető és tisztítható.Az erős szívóhatást 3 egymástól független villanymotor állítja elő, a szűrők tisztítását egy kompresszor végzi.

BLASTRAC BDC-44 ipari porszívó berendezés

A Blastrac BDC-44 porgyűjtő egyesíti az erőt, a hatékonyságot, a biztonságot és a termelékenységet egy tartós gépbe. A BDC-44 a kompakt porgyűjtő szakemberek számára. A Blastrac BDC-44 nagy teljesítményű porgyűjtő rendszer, amelyet kompakt teljesítményének és manőverezhetőségének érdekében terveztek. A Blastrac BDC-44 felszerelhető Longopac zsákolórendszerrel, nagyzsákrendszerrel vagy porgyűjtő készlettel, amelyet könnyű felszerelni és kezelni. A Blastrac BDC-44 porgyűjtő rendszer alapkivitelben M-típusú patronszűrővel vagy opcionális H-osztályú szűrőkészlettel rendelkezik. A biztonságos, pormentes és tökéletesen tiszta munkahely számára a Blastrac a fogyóeszközök és opcionális cikkek teljes skáláját tervezte a a lehető legjobb eredmények a porgyűjtőből.

BLASTRAC BDC-66 ipari porszívó berendezés

A Blastrac BDC-66 porgyűjtő egy kompakt és szigetelt egység, könnyen szállítható, sérülések veszélye nélkül és csökkentett zajszinttel. A Blastrac BDC-66 nagy teljesítményű porgyűjtő rendszer, amelyet kompakt teljesítményének és manőverezhetőségének érdekében terveztek. Az erő, a hatékonyság, a biztonság és a termelékenység egyetlen tartós géppé ötvözi. A Blastrac BDC-66 felszerelhető Longopac zsákolórendszerrel, nagyzsákos rendszerrel vagy porgyűjtő készlettel, amelyet könnyű felszerelni és kezelni. A Blastrac BDC-66 porgyűjtő rendszer alapkivitelben M-típusú patronszűrővel vagy opcionális H-osztályú szűrőkészlettel van felszerelve. A biztonságos, pormentes és tökéletesen tiszta munkahely érdekében a Blastrac a fogyóeszközök és az opcionális cikkek teljes skáláját tervezte, hogy a lehető legjobb eredményeket érje el porgyűjtőjéből.

Turbosol habarcs szóró betonkeverő géphez