Turbosol betonkeverő, betonsimító gép, polisztirol vágó, tűvibrátor

0db

Termék katalógus

POLIERI ORION TECH 250

Nincs szüksége nagy kézi erőre pedálra, fogaskoszorúra, egyéb kitámasztó dobrögzítő módszerre. Az önzáró csigahajtómű segítségével könnyedén tudja a betonkeverő dob dőlésszögét beállítani ugyanakkora erővel üresen mint megrakott állapotban.. Minden mozgó rész a dobforgató tengely kivételével teljesen zárt, ezáltal nem tud anyag lerakódni, megkötni. A gép karbantartása napi dob tisztítás kivételével 0. Nincs szükség zsírra, olajra egyéb kenőanyagokra amelyek összegyűjtik a különböző szennyeződéseket.

Ár: 434 340 Ft

Ár (nettó): 342 000 Ft

ÚJDONSÁG!
A GÉP RENDELHETŐ ROBBANÓ MOTOROS KIVITELBEN IS!

Cégtörténet:

Az "Officine srl Polieri" 1982 óta az építőipari gépgyártás kiemelkedő tagja, és az évek során sikerült jó hírnevet kivívni a minőséggel az építőipari gépek piacán. A cég tevékenysége huszonöt évre nyúlik vissza, amely rengeteg tapasztalatot adott hozzá a gyártáshoz és a jó minőség eléréséhez, ez teszi lehetővé, hogy a piac számára innovatív termékeket tervezzenek amik kielégítik a piaci igényeket. A gyártás korszerű berendezésekkel és gépekkel 25.000 négyzetméteren történik.

Termék leírás:

Nincs szüksége nagy kézi erőre pedálra, fogaskoszorúra, egyéb kitámasztó dobrögzítő módszerre. Az önzáró csigahajtómű segítségével könnyedén tudja a dob dőlésszögét beállítani ugyanakkora erővel üresen mint megrakott állapotban.. Minden mozgó rész a dobforgató tengely kivételével teljesen zárt, ezáltal nem tud az anyag lerakódni, megkötni. A gép karbantartása napi dob tisztítás kivételével 0. Nincs szükség zsírra, olajra egyéb kenőanyagokra amelyek összegyűjtik a különböző szennyeződéseket.

Csendes, különlegesen alkalmas kis mennyiségű habarcs és beton keveréséhez optimális minőséggel. Különlegesen érdekes a hajtóműves keverő, amely kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé. Elektromos, egy és háromfázisú motor hőkioldó kapcsolóval. Öntött szerkezetű acél keverődob, a keverő lapátok elhelyezése homogén és gyors keverést tesz lehetővé. A gép megfelel az UNIÓ-s normáknak és rendelkezik CEE minősítéssel.

 

PLIERI ORION Tech 250
Villanymotor teljesítménye 230V , 1,1 kW
Doboforgatás módja Önzáró hajtómű segítségével nagy kézi erő nélkül.
Keverő dob kapacitása 200 l
Percenkénti dob fordulat 24 fordulat/perc
Hosszúság 1440 mm
Szélesség 900 mm
Magasság 1380 mm/td>
Súly 155 kg
  • könnyen karbantartható betonkeverő
  • robbanómotoros betonkeverő
  • betonkeverő dob belülről
  • könnyű beton boritás
  • optimális gomb elhelyezés
Turbosol habarcs szóró betonkeverő géphez