Turbosol betonkeverő, betonsimító gép, polisztirol vágó, tűvibrátor

0db

Termék katalógus

Táblás polisztirol vágók

Egy jó minőségű polisztirol vágó - legyen szó akár kéziről vagy táblásról - kulcseszköze a hőszigetelő táblák megfelelő kialakításának.

Turbosol Powercut XXL Polisztirolvágó

A Turbosol Powercutt XXL polisztirolvágó képes 132 cm hosszban a szigetelő anyag vágására, 3 állítható szögben és méretben. Aki egy profi vágóra vágyik akkor neki ez a biztos választás.

A kialakításának köszönhetően költséghatékony is, mivel a vágószál ízzását egy gomb segítségével tudjuk befolyásolni, így csak akkot izzik fel a szál, ha ahsználatban van, ezzel növelve az élettartamát.

Használhatjuk állítva illetve akár a lábakat elhagyva asztali vágóként is funkcionál, így növelve a sokoldalúságát.

A csomag tartalma:
1 darab vágóasztal
1 darab láb
1 darab támasztóláb
1 darab trafó
1 darab tartalék vágószál
2 darab szálcseréhez alkalmas kéziszerszám

Ár: 260 121 Ft

Ár (nettó): 204 820 Ft

Milyen előnyökkel rendelkezik egy polisztirol vágó?

  • Sima, egyenletes vágást biztosítanak
  • Egyszerű és bonyolultabb alakzatok kialakítására is alkalmasak
  • Nem keletkezik a vágásból származó apró, szemcsés hulladék
  • Nincs anyagveszteség
  • Pontos, precíz munkavégzést tesznek lehetővé

A kézivel ellentétben a táblás polisztirol vágó eszközök összetettebb kialakítással rendelkeznek, ezzel hozzájárulnak az Ön lendületes és színvonalas munkavégzéséhez.

 

A következő tulajdonságokkal rendelkeznek:

 

Az alakjuknak, valamint csekély súlyuknak köszönhetően könnyen szállíthatóak, mozgathatóak.

 

Komplex kivitelezésű vágógépek, melyek magukba foglalják mindazt, amire a hőszigetelő anyagok különböző formájának kialakításához szükség van.

 

A hajlítható lábak lehetővé teszik, hogy bárhol gyorsan és egyszerűen felállíthatóak legyenek, így a polisztirol vágókhoz tartozó asztal segítségével azonnali munkavégzésre van lehetőség.

 

Vonalzók, ill. szögmérők segítségével, milliméter pontossággal beállítható a szigetelő táblák vágásának a hosszúsága, szélessége, mélysége és a vastagsága, ezért a szigetelés során a polisztirol táblák pontosan illeszkednek egymáshoz, nem jön létre hézag, így elkerülhető az anyagvesztés.

 

A minőségi és tartós alapanyagokból összeállított táblás polisztirol vágóink időtálló és hosszú élettartamú munkaeszközök, melyek hasznos megoldást és kiváló befektetést jelentenek az építőipari munkálatokban.

Turbosol habarcs szóró betonkeverő géphez