Turbosol betonkeverő, betonsimító gép, polisztirol vágó, tűvibrátor

0db

Termék katalógus

Tűvibrátorok, Frekvencia váltók, Zsaluvibrátorok

A lágy beton koncentrált és tömör állagának az eléréséhez egy jó minőségű tűvibrátor használata elengedhetetlen.

Miben segít a tűvibrátor?

  • Bármilyen betonszerkezetet tömörít
  • Egyszerű és gyors munkavégzés tesz lehetővé
  • Kis súlya miatt könnyen hordozható
  • Jó minőségű, sűrű beton készíthető vele
  • Használatával nagymértékű alapanyag takarítható meg

Szem előtt kell tartani, hogy milyen eszközbe fektetjük a bizalmunkat és a pénzünket.

 

Spirálos tűvibrátorok meghajtó egységgel:   
Ezeknél a típusoknál a statikai szempontból maximális légtelenítés elérése cél. A megfelelően használt egységek a munkára szánt időt minimálisra redukálják és maximalizálják a profitot.


Elektromos tömörítő fejek (vibrátorok): A megfelelő méretű kiegészítő kiválasztása létfontosságú a projekt kivitelezéséhez.


Zsaluvibrátorok: Könnyű kezelhetősége miatt kiemelkedő minőségű, szerkezeti vasalattal rendelkező, betonszerkezet készíthető. Állítható mérete miatt több célra is felhasználható, leegyszerűsítve a munkafolyamatot. Így több időt takaríthat meg és kevesebb eszközt kell amortizálnia.


Honda motoros tűvibrátorok: Komoly motor teljesítményével és mobilitásával minden munkavégzési cél elérhető. A dizájnból adódóan könnyebben irányítható. Ellenáll a komoly rezgéséknek, így hosszú távú előnyökkel jár a vállalkozók számára.


OLI Tűvibrátorok és Frekvenciaváltók: Nagy munkához, nagy gép kell. A nagy frekvenciával működő tűvibrátorok az extrém terhelést is jól bírják, azonban munka jellegéből és igénybevételéből adódóan megfelelő és állandó áramellátás biztosítása nagy szükségű.

Turbosol habarcs szóró betonkeverő géphez